Gastenverblijf 2

 Ons vakantiehuis is geschikt tot 4 personen en zeer goed geïsoleerd waardoor het ook in de wat koudere maanden zeer aangenaam.

 Bij binnenkomst komt u in de keuken, waar vandaan u doorloopt naar de huis- woonkamer, voorzien van een gezellige zithoek met slaapbank, eethoek, en houtkachel.
In de ene vitrinekast liggen spelletjes en leesboeken, in de andere tal van andere benodigdheden.
Vanuit de huiskamer heeft u een fraai uitzicht over de landerijen met op de achtergrond bossen.

In de badkamer is een douchegelegenheid van 90 cmx100 cm, een toilet en een badmeubel.

De slaapkamer ligt op het oosten waardoor u gewekt kunt worden door de ochtendzon.
Hier staat een tweepersoonsbed van 140 cm x 200 cm, een eenpersoonsbed van 90 cm x 200 cm, en een kledingkast, eventueel kan er een ledikant bij geplaatst worden, verder is de slaapkamer voorzien van luiken.

 Onze vakantiewoning is voorzien van al het nodige bedlinnen en handdoeken zodat u alleen uw persoonlijke spullen mee hoeft te nemen.

Op het terrein is gelegenheid voor het parkeren van de auto.
Verder is het voor de verblijvende gasten vrij om van de tuin gebruik te maken,
er is en groot zonnen terras van 8 x 5 meter, achter de bloementuin aanwezig en er is veel ruimte voor tal van doe-activiteiten. Net achter het zonne terras ligt een zwembad van 6 x 4 meter.

Bij de vakantiewoning zijn spullen aanwezig zoals, tuinstoelen, kussens, parasol, een barbecue, tennisrackets, en jeu de boules ballen, deze liggen in de algemene ruimte.
De bloementuin is voor de mensen die daar van houden, een lust voor het oog en een aangename plek waar je zomers heerlijk kunt genieten van de vele verschillende soorten vlinders en vogels.
Het perceel is verdeeld in drie verschillende delen, een bebouwd gedeelte met alle opstallen,
een deel weiland dat achter het complex ligt waar kippen en schapen lopen,
en het ander ruim deel ligt tegenover de gîte hier ligt een grasveld, een grote groentetuin en de bloementuin waarvan het grootste gedeelte van ons domein is omheind door grote coniferen.

Het is niet toegestaan te roken in onze accommodaties i.v.m. volgende gasten.
 Meer foto's